Imorgon börjar sommarskolan!

Imorgon är det äntligen dags för sommarskolan i capoeira! Detta är den perfekta chansen att få testa på capoeira! Inga förkunskaper krävs - bara en massa energi och lust!

Det har står i Göteborgs stads sommarlovsbroschyr att vi är på Teatergatan - detta stämmer inte. Lokalen för sommarskolan är Jättestensgatan 9, vår Hisingsfilial. Detta beror på att vi i samråd med Lundby stadsdelsförvaltning velat göra en insats för barnen i området. Fritidsgårdarna är stängda över sommaren och även om tre dagar inte är mycket, så är det i alla fall ett litet strå till stacken.
 

Lokal: Jättestensgatan 9 (hpl Eketrägatan)
Tid: 8-10 augusti kl 10-14
 
Kom gärna 15-20 minuter innan sommarskolan startar på onsdag så att ni hinner byta om och bekanta er med lokalen.

Pris: 100 kr (betalas in på PlusGiro 121 78 82-8 senast 30 juli 2012 eller kontant den 6/8)

I priset ingår en lättare lunch varje dag. Anmälan görs via vårt kontaktformulär på vår hemsida eller via mail till info@capoeiragbg.se. Uppge barnets namn, personnummer samt kontaktuppgifter till föräldrarna. Ange även om barnet är allergiskt mot något.
 
Att ta med:

Ta med er träningskläder (capoeiradräkt eller t-shirt och långa träningsbyxor/tajts) och vattenflaska.
 
 


Vägbeskrivning till Jättestensgatan:

Ta spårvagn 5, 6 eller 10 till hpl Eketrägatan (Hisingen). Gå upp till höger genom gångtunneln (bort från hållplatsen). Då har ni moderna vita och vinröda 4-våningshus på er högra sida. Gå förbi dem och fortsätt rakt fram tills ni kommer till ett övergångsställe. Gå över till vänster sida av gatan. Nu ser ni en parkering och i slutet av denna, på vänster sida, en brun tegelbyggnad med skorsten. I detta hus är det. Lokalen ligger på översta våningen, så gå upp för någon av trapporna på kortsidorna av huset.
 
På fredag, den 10/8, är även föräldrar och syskon varmt välkomna från kl 12.30. Då har vi liten avslutning med fika och möjlighet att både få se vad barnen lärt sig och kanske testa på själva. Ni föräldrar som kommer får gärna ta med er en liten kaka eller annat gott. Vi bakar också så klart, men gör inga jättemängder. Kaffe, sagt och te finns  så klart alltid (även onsdag och torsdag om ni skulle vilja sitta i uppehållsrummet och fika lite)!
 
Varmt välkomna!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
  • bloglovin
  • Blogg listad på Bloggtoppen.se Sport Sport bloggar
    RSS 2.0