Ny start av BabyCapoeira - nu på söndagar!

Intresset för vår kurs i BabyCapoeira bara ökar och nu är det bestämt att vi drar igång en ny kursomgång i juli!

Denna kursomgång riktar sig till föräldrar och barn mellan 1-2,5 år. Vi tränar på söndagar kl 13.00 och startar söndagen den 10 juli.

Kursen håller på 10 juli-28 augusti. Kostnaden är 600 kr för 1 förälder/anhörig + barn eller 800 kr för 2 föräldrar/anhöriga + barn. Kursavgiften betalas in på vårt PlusGirokonto 121 78 82-8. Ange BabyCapoeira sommar på inbetalningen plus ert namn.
Är du intresserad? Maila oss för mer info!


Dagens bild: Ginga park 2011Årets Ginga Park gick av stapeln lördagen den 21 maj i Slottsskogen. Vi hejade på löparna i Göteborgsvarvet, spelade capoeira, grillade och myste så gott det gick i den ISKALLA vinden. Det var vekligen skillnad mot förra året - då var det rena tropiska hettan under Ginga Park. Lite mindre blåst och dagen hade blivit perfekt!     

Sommaruppehåll

Vi här på bloggen kommer köra på lågvarv här under sommaren och ha ett litet sommaruppehåll då vädret kommer vara för fint för att sitta framför bloggen. Dessutom ska jag iväg på semester ca 3 veckor, men sen kör vi igång igen.
Ha d gött!
/PicaPau

På besök hos Grundens måndagsklubb

Contra mestre Sandalia, Instrutora Gata och jag var på ett besök hos Måndagsklubben, en aktivitet som föreningen Grunden ordnar. Grunden är en förening för personer med intellektuellt fuktionshinder och föreningen arbetar för bättre livskavlitét, bättre självförtroende, delaktighet och att krossa förtrycket. Deras måtto är Tänk med hjärtat - utmärkt motto, tycker vi!

Vi var där för att berätta om och låta ungdomarna pröva på capoeira. Alla hade jätteskoj fast än de tyckte det var svårt, några vågade inte prova men att titta på och skratta funkade precis lika bra, haha.

Efteråt blev vi bjudna på kaffe och kokosboll och när vi satt i kafét fick vi massa frågor om capoeira. Vi tycker att det är kul att intresset var så stort!

/PicaPau

Nu närmar sig sommaren!

Sugen på capoeira i sommar? Vår sommarträning tar emot både nya och gamla medlemmar!

Älskar ni också bilden? Tänk då på att upphovsrätten tillhör oss.   Maila oss om ni vill använda den i något sammanhang:blogg@capoeiragbg.se

Bild: Trancinha Sommarterminen kostar 700 kr för både vuxna och barn. Avgiften betalas in på PlusGiro 121 78 82-8. Glöm inte att ange ditt namn på inbetalningen!

 

Period:   7 Juni - 25 Augusti
Tid:        18.30, Tisdagar och Torsdagar (oftast även fri träning på fredagar).
Adress:  Lokalen, Teatergatan 14, Göteborg


Förutom vanlig träning kommer det självklart att finnas många chanser att träffas och träna & fika ute i grönskan!

/PicaPau

RSS 2.0