Nyhetsbrev Hösten 2012

 

Nu har höstterminen precis dragit igång och det har varit en fantastisk uppslutning! Vi välkomnar alla gamla och nya medlemmar!

 

Det går utmärkt att komma och testa på capoeira tillsammans med oss under hela september. För mer info om höstens träningstider, v g se föregående blogginlägg.  

 

SPÄNNANDE SAKER SOM HÄNDER UNDER HÖSTTERMINEN

 

I höst har vi mycket spännande på lager! Det blir ingen gradering denna termin, istället satsar vi på vårt höstläger i oktober och ett seminarieworkshop med inbjuden tränare från Frankrike i slutet av november.

 

HÖSTLÄGER 6-7 oktober

 

Vårt fantastiska höstläger går av stapeln helgen 6-7 oktober på Stenungsögården, en idyllisk lägergård i norra Bohuslän. Lägret är till för alla föreningens medlemmar. Aktiviteterna är många och varierade, men kretsar så klart kring det vi älskar mest – CAPOEIRA! I anmälningsformuläret finns förslag på olika aktiviteter och vi ber er att kryssa i allt som låter spännande.  

 

Det kostar föreningen 1 800 kr per deltagare att arrangera lägret, men tack vare ett generöst bidrag blir kostnaden för att delta i lägret mycket lägre.

 

Barn, 0-20 år: 250 kr
Vuxna över 20 år, ledsagare & föräldrar i sällskap: 500 kr

 

I priset ingår: transport med buss t/r, kost (helpension) och logi samt aktiviteter.

 

Inbetalning av lägeravgiften skall göras senast 26 september på PlusGiro 121 78 82-8 för att anmälan skall vara giltig. Skriv namn och personnummer samt Höstläger på inbetalningen.

Avbokning måste ske per mail till ael@capoeiragbg.se senast den 30 september. Senare avbokning än 30 september medför en administrationsavgift motsvarande halva lägeravgiften.

 

Ni som inte vill sova över kan välja att delta i aktiviteterna sista lägerdagen är välkomna. Priset är då 200 kr oavsett ålder, i detta pris ingår mat och aktiviteter. Vi hjälper gärna till med att samordna transport för er som enbart vill delta på söndagen. Transporten sker på egen bekostnad.  

 

 

Ni anmäler er via FÖLJANDE LÄNK (klicka på texten)

 

Målet är att alla som vill följa med skall kunna göra det, men om sovplatserna tar slut kommer vi att tillämpa först-till-kvarn-anmälan. Vi har förbokat 70 sovplatser i stugor och sovsalar.

 

                            

 

VILL DU HJÄLPA FÖRENINGEN?

 

IF Capoeira Luta da vida är en ideell förening, vilket innebär att vi till skillnad från ett företag är beroende av eldsjälar och att våra medlemmar engagerar sig. Vi är oerhört stolta över vår förening - men det går alltid att bli ännu bättre! Har du förslag på aktiviteter eller tips och idéer? Är det något vi kan göra bättre? Hör av dig till oss! Maila eller ring någon ur styrelsen. Adresser och telefonnummer finns på hemsidan under fliken Kontakt.

 

Vi behöver just nu hjälp av en snickare alt någon som är hyfsat händig. Det gäller lokalen på Jättestensgatan där vi behöver få upp en vägg/avgränsning så att vi kan skapa ett förråd åt våra instrument. Kan du hjälpa oss? Maila så fort som möjligt till ael@capoeiragbg.se

 

BLI VÅR EXTRA KRAFT!

I samarbete med Göteborgs kommun kommer föreningen att anställa en långtidsarbetslös ungdom (18-26 år) under sex månader perioden oktober 2012 - mars 2013.

Arbetsuppgifterna består främst av att arbeta med att utveckla och strategiskt marknadsföra föreningen, vårt varumärke och våra olika verksamheter. I arbetet ingår intern och extern kommunikation samt utveckling av hemsida, nyhetsbrev, Facebook och blogg. Du är även delaktig i planering och genomförande av olika arrangemang, bl a föreningens kommande 10-årsjublieum.

 

Låter detta intressant för dig eller någon du känner? Kontakta styrelse@capoeiragbg.se för mera info!

                              
 

Vi ser fram emot en riktigt härlig och spännande termin tillsammans med er alla!!!

 


RSS 2.0