Återblick på julmyset med roda!

Tack alla för en riktigt härlig terminsavslutning!
 
Vi har visserligen officiellt avslutat höstterminen 2012, men det är ändå inte riktigt slut än - det finns ett troget gäng som fortsätter att komma och träna på tisdagar och torsdagar vid 19 även nu (och i mellandagarna). Nästa träningstillfälle blir förmodligen torsdagen den 27 december, men håll utkik på vår facebooksida för mer info om spontanträningar!
 
Visst är ni sugna på att se hur det såg ut på terminsavslutningen? Som vanligt kör vi på enkelt, men hjärtligt!
 
 
 
Tack för en riktigt härlig termin!! Ni är bäst och vi älskar er!!
 
Glöm inte att läsa NYHETSBREVET FÖR JULEN 2012 - där står mer info om vårens terminsstart etc!
 
...och precis som utlovat....på julaftons morgon kl 07.00 kommer tomten med en liten videoöverraskning här på bloggen - välkomna!!
 

Träningssugen? Varför inte testa på capoeira?

 
Nej!!
 
Du behöver inte vara superatlet, helt galet vig eller ens makalöst akrobatisk! Det räcker gott och väl med att du är full av nyfikenhet och envishet!
 
Capoeira ÄR för alla -stor som liten, gammal som ung - och det vill vi visa med en liten video vi satt samman!
 
 
 
Varmt välkomna att testa på capoeira med oss - det är helt gratis att prova på, och vem vet - du kanske upptäcker något riktigt, riktigt spännande? 
 
Njut av julen, direkt efter nyår publiceras vårterminens träningstider!
 

Nyhetsbrev Julen 2012

 
 
Varmt välkomna till Capoeira Luta da vidas nyhetsbrev julen 2012!
 
Det är mycket spännande på gång i föreningen!
 
Vi vill börja med att hälsa Nicklas varmt välkommen! Han är projektanställd i ett halvår för att hjälpa oss få ordning på vår närvaro i cyberrymden. Först ut ligger en ny och fräsch hemsida! Om allt går enligt plan kommer den att publiceras lagom till jul, en fin klapp om något!
 
 
JULMYS MED RODA & KNYTIS
 
Julen är i antågande, och med den slutet av terminen. Som avslutning blir det traditionsenligt julmys med roda & knytkalas. Så alla kära medlemmar, vänner och bekanta - kom och fira att vi haft en fin termin tillsammans
 
Tisdagen den 11 december kl 18.00Teatergatan 19, hpl Valand.
 
Alla som vill spela i rodan skall ha sin vita capoeiradräkt på sig, men för att vara med på myset finns ingen dresscode. Däremot kan vi garantera att man kommer att bli kändis på bloggen om man kommer utklädd till jultome! Dagens outfit har inte blivit uppdaterad på ett tag! 
 
Vi har eminenta gäster med oss på julmyset, representanter ifrån både Riksidrottsförbundet och Västsvenska idrottsförbundet kommer att vara på plats och mysa ihop med oss & njuta av grym capoeira!
 
 
 
 
MÅNGFALDSPROJKTET AVSLUTAS - RESULTERAR I NY ORDINRIE GRUPP FÖR UNGA MED FUNKTIONSNEDSÄTTNING
 
I två år har vi i IF Capoeira Luta da vida jobbat med ett projekt i samarbete med Riksidrottsförbundet, Göteborgs kommun och FUB. Målet har varit att sammanföra unga från olika sociala skikt och erbjuda barn & unga som på något sätt är utsatta ekonomiskt, fysiskt och socialt fri träning i ett år.
 
Det har varit en lärorik, spännande och utmanande resa och till vår stora glädje har det resulterat i att hundratals barn & ungdomar har provat på capoeira tillsammans med oss. Alla barn som deltagit i projektet erbjuds att med förmån fortsätta träna i våra ordinarie grupper. Ytterligare ett resultat av projektet är att vi fr o m VT13 kommer att ha en ordinarie grupp för unga med intellektuell funktionsnedsättning/Downs syndrom. VI är så stolta över detta och hoppas att ni glädjs med oss!
 
 
JULKLAPP I CAPOEIRANS TECKEN?
 
Passa på att överraska i bästa stil! Vi har just nu ett antal berimbauer för barn i klubbshoppen! De är anpassade för barn upp till ca 13 år. Materialet är bambu och jämfört med en vanlig berimbau är de superlätta! 
 
Medlemspris: 600 kr
 
 
 
Intresserade? Hör av er med ett mail till info@capoeiragbg.se senast 14/12 om vi skall kunna skicka den innan jul.
 
 
 
VÅRENS SCHEMA
 
Schemat för vårterminen kommer att publiceras på vår splitter nya hemsida direkt efter nyår! Självklart hittar ni även de nya träningtiderna på både bloggen och Facebook! De preliminära tiderna är klara, men eftersom våra bokningar inte är bekräftade ännu vill vi inte gå ut med infon riktigt ännu. Om ni inte kan hålla er får ni gärna dra iväg ett mail till oss, annars är det bara att njuta av julen & nyår i förvissning om att all info kommer att komma automatiskt därefter.
 
 
FÖRÄNDRING AV KURSER --> GRUPPER
 
En nyhet till våren är att alla våra tidigare kurser, d v s BabyCapoeira, MiniCapoeira och FamiljeCapoeira övergår till att bli terminsbundna grupper. Dessutom kommer dessa fr o m VT 13 att ges på vardagar istället för helger som varit tidigare. Dessa grupper kommer även i fortsättningen att träna på Jättestensgatan, Hisingen.
 
  
 
SVEA - VÄRLDENS ENKLASTE SÄTT ATT STÖDJA VÅR FÖRENING!
 
Har du spelkort på Svenska spel? Stöd då IF Capoeira Luta da vida! Det enda du behöver göra är att registera oss som favoritförening nästa gång du spelar.
 
 
Det är superenkelt: registrera oss antingen online på svenskaspel.se eller be ditt ombud att registrera oss som förmånstagare. Det kostar dig inget extra - men du gör en viktig insats för vår förening och svensk ungdomsidrott!
 
 
NY HEMSIDA PÅ G
 
För er som missade det ovan, en ny hemsida kommer att lanseras till jul. Vi är helt enkelt så entusiastiska över att få se den att vi måste tjata om det en gång till!
 
 
 Till sist - en riktigt god jul och ett gott nytt år till er alla! Varmt välkomna nästa termin!
 
 

RSS 2.0