Gott nytt år!!


IF Capoeira Luta da vida önskar er alla ett riktigt gott, nytt år!!!Vi ser fram emot ett spännande och härligt 2012 tillsammans!

Nu tar vi en veckas välbehövd semester så drar vi igång träningen igen måndagen den 9:e januari!!


Julens nyhetsbrev ute nu!


Nu har vi skickat ut IF Capoeira Luta da vidas första officiella nyhetsbrev, Julen 2011! Nyhetsbreven kommer att skickas till alla våra medlemmar en gång i kvartalet fr o m nästa termin. Har du inte fått Nyhetsbrevet? Hör av dig till oss så dubbelkollar vi maillistan!

Lite godbitar ur nyhetsbrevet:

Våren 2012 kommer vi att ha flera läger för våra medlemmar, både intensiva 24 timmarsläger i vår egen lokal och längre läger då vi åker ut till en kursgård eller liknande - något att se fram emot!

Sugen på att engagera dig mer - massa tips för hur DU kan bli en aktivare medlem och få ut ännu mer av capoeira och föreningslivet!

Dags att betala in terminsavgifterna för 2012 - 1 januari är deadline - missa inte den! 

Lite palmer i juletid

Cm Sandália har när gjort det igen - lekt lite i Photoshop och skapat ännu en snygg reklamposter!

Så här i juletider flyr vi gärna i tnaken till varmare breddgrader där palmerna sakta svajar i vinden...Varmt välkomna till Capoeira Luta da vida!

Bambi på hal is

Vi hittar ofta på saker utanför träningarna - t ex att åka och bada eller, mer lämpligt för den här årstiden, ta en tur till en skridskohall.

Så här såg det ut 2004 när vi tog med contra mestre till skridskohallen första gången!


RSS 2.0