Lite godbitar från vårens aktiviteter

Undrar du vad som kommer att hända under våren?

Här är lite förhandsinfo!

Det kommer att hållas fyra olika läger, varav tre är 24-timmars capoeira non-stop och ett är ett flerdagarsläger. Det första lägret blir redan 4 februari - då är det dags att låsa in föreningens alla tjejer i lokalen i 24 timmar för att se vad som händer! Det kommer att bjudas på både musik, maculele, brasilianskt bak och så klart - sjukt mycket capoeira!

Årsmöte skall vi också ha - preliminärt datum är 10 mars. Vad är bra med föreningen - vad skall vi ändra? Hur kan vi utvecklas? Vill du engagera dig mer? Kom in med era motioner och intresseanmälningar till att gå med i styrelsen senast 29 februari!

Så klart avslutas terminen med ett grymt batizado! Datum är preliminär satt till 2 juni och räkna med en helg fylld av grym capoeira, glädje och spännande inbjudna gäster från bl a flera delar av världen.

Kärt återseende!


I mellandagarna värmdes våra hjärtan lite extra! Vi fick besök av graduada Dedinho delicado (vars apelido betyder ömtåliga fingret, ett namn hon fick den gången hon (klokt nog) drog ett par lager sårtejp kring fingret innan hon tog berimbauen). Hon har de senaste tre året bott i Ungern där hon bl a startat gruppen Capoeira Burgas. Snacka om att det var ett kärt återseende!!


Graduado Dedinho delicado, IF Capoeira Luta da vida, Sweden. Founder of Capoeira Burgas, Hungary.

Vi fick tyvärr inte möjliget att spela capoeira ihop den här gången - bara äta massa underbar ananaspaj - men planer smeds och vi hoppas att kunna genomföra ett utbyte med hennes grupp i Ungern redan till hösten. Visst vill ni följa med? :)


/Guerreira (även kallad Complicada)

Grattis på födelsedagen, mestrando!!


Ett stort, varmt grattis från oss alla på födelsedagen till vår favorittränare all time!! 

 
  

RSS 2.0