Jubel!!!

Ikväll har det jublats högt hemma hos Contra mestre & Guerreira! Biljetterna till sommarens träningsresa är bokade och klara! Gissa om vi började skratta när det bröt ut kraftiga fyrverkeriet precis minuten efter att vi köpt sista biljetter - det var Lisebergs invigningsfyrverkeri och kunde inte kommit mer passande!

Contra mestre, Bombom, Pica-pau, Palmerão, Sandalinha, Sapinho, Bonequinha, Alma med kompis är några av de som skall njuta av en månad fylld med massa capoeira, härliga stränder och spännande utflykter. Vill ni läsa lite om hur tidigare resor har varit? Kika då in under kategorin Resor !
 
Är ni sugna på att följa med? Resan är mellan 12/6-12/7, men man kan självklart stanna både längre och kortare om man vill det! Slå GUerreira en signal eller prata med Contra mestre för mer info om rätt flight etc!

Här är lite minnen från tidigare års träningsresor!

  Jag vet....tänk om vi ramlat in i poolen. Tyvärr var det inget fel på balansen trots att det var tidigt.    Aú - namnet på en hjulning på capoeiraspråk - är inte helt lätt att få till när händerna sjunker ner en decimeter i blöt sand.   Capoeirafestival i Ubatuba 2010, Contra mestre Sandália Preta spelar i roda.     

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
  • bloglovin
  • Blogg listad på Bloggtoppen.se Sport Sport bloggar
    RSS 2.0