27 timmar och 3 minuter kvar - sen kör vi!

Vi ser så fram emot att dra igång Mångfaldsprojektet nu! Imorgon har vi äntligen introduktion till de första två grupperna, våra barn & ungdomar med intellektuell funktionsnedsättning! Tack vare hårt arbete i projektgruppen hann vi få klart det första kursmaterialet och skickade ut det redan i fredags - någon dag senare än ursprungsplanen, men ändå mycket tidigare än vad vi vågat hoppas på (med tanke på att hela projektgruppen råkade ut för diverse sjukdomar, förkylningar, olyckor och andra tråkigheter samtidigt)! 

Kursmaterialet - som superduktiga Paola har satt ihop - kommer att byggas på framöver med bl a övningar och klasslista. Målet med materialet är att barnen skall känna igen sig när de kommer till oss och ha en trygghet i att ha sett miljön på förhand. En av sidorna i materialet innehåller t ex bilder på våra två tränare inom projektet samt på vår projektledare:

Här är ett exempel på sidan som finns för att barnen och ungdomarna skall känna sig bekanta med miljön:    
Vi har fått många värdefulla tips från FUB och Svenska Downföreningen och är så tacksamma över deras hjälp och entusiasm! 

Under introduktionen imorgon kommer barnen och deras familjer att få lära känna ledarna, få höra några ord om capoeirans historia, lyssna till capoeiramusik och sjunga sin första sång. Vi kommer också att dela ut capoeiradräkten till alla deltagare - så att de kan ta sina pirrande första steg mot att bli äkta capoeiristas!

/Complicada 

Kommentarer
Postat av: Sarah

mykke cool blogg ni har :D

2011-03-16 @ 18:08:18
URL: http://www.hockeybullet.com
Postat av: Paola

Jag hoppas att ni fick en bra start idag och att alla fina barn och ungdomar får ett nyväckt intresse för Capoeira. Ni gör ett fantastiskt jobb för att få detta att fungera och jag önskar så att jag kunde vara med idag. Men det kommer fler tillfällen. Nu väntar jag med spänning på rapport på bloggen från första träningstillfället! Kramar!

2011-03-16 @ 23:29:33
Postat av: Anonym

tack ska ni ha båda två! :)

2011-03-17 @ 18:45:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
  • bloglovin
  • Blogg listad på Bloggtoppen.se Sport Sport bloggar
    RSS 2.0