Så här ser vårens schema ut


Så där! Det här är en (nästan) rätt version av Göteborgsgruppens träningsschema för våren 2011!

Det som saknas på schemat är våra lektioner i Gamlestadsskolan på fredagar kl 15.30-16.30 för SDF Kortedala. Förutom detta är det Afrodansen på onsdagar som tyvärr måste skjutas upp till våren 2012, bl a p g a att Mångfaldsprojektet behöver tider. Ni som redan har betalat in till AfroDansen kommer självklart att få pengarna tillbaka eller kunna använda dem till annat, t ex delbetalning av graderingen i mars. Snacka med Complicada så löser det sig!Lägg gärna märke till att den fria träningen har bytt dag från lördagar till fredagar kl 19.00-20.30.

Detta är helt enkelt för att Contra mestre Sandália Preta och Instrutora Gata inte skall behöva arbeta sju dagar i veckan. P g a lokalreglerna och försäkringsvillkoren får man inte lov att träna i lokalen utan en ansvarig instruktör. Vi hoppas att alla har förståelse för detta.


Vi ser fram emot en riktigt härlig och spännande termin tillsammans! Våra grupper är öppna för nybörjare under hela februari - så är du sugen på att testa på capoeira med oss är det bara att höra av sig eller komma förbi spontant!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
  • bloglovin
  • Blogg listad på Bloggtoppen.se Sport Sport bloggar
    RSS 2.0