Febrila förberedelser...

Shit vad mycket det är kvar att göra!! 20 timmar tills allt drar igång och vi har bälten kvar att färga, 700 kvadratmeter att städa, dekorera och sätta i ordning, mat att laga och ett dussintal andra saker som att skaffa fram kassaskrin, skriva menyer, tömma minneskort, ladda batterier....men mitt i all stress är vi ändå lugna. Vi har aldrig haft ett så starkt stöd och engagemang från våra medlemmar som nu och vi är så stolta och glada över alla underbara människor som är med i föreningen. Tack tack tack för att ni är med oss!

Sista träningen innan festivalen har precis avslutats och jag hörde precis att vår mästare och ett gäng elever har gått för att få lite kvällsmat på TinTin. Mysigt! Själv har jag mest ägnat kvällen åt att göra klart lite örhängen till shoppen (folk har lagt in beställningar på örhänge i brasilianska flaggans färger), maila, blogga och samordna leveranser så att allt skall klaffa inför helgen.

Så här ser det ut på vårt köksbord just nu - berimbauverkstad i full gång!

Contra mestre har slitit som ett djur med att planera och fixa klart allt. Han har dessutom hunnit med att göra certifikat, prydnadsberimbauer, färga större delen av bältena, göra loggor till sina elever....you name it!

Vi ser fram emot en riktigt grym festival tillsammans med er!

        

/Complicada

Kommentarer
Postat av: Tançinha

åhh, vad fint ♥

2010-09-26 @ 14:38:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
  • bloglovin
  • Blogg listad på Bloggtoppen.se Sport Sport bloggar
    RSS 2.0