FAQ: Jag vill hjälpa till - men VAD kan jag göra? Del 1

 

I en förening tar jobbet aldrig slut! Det finns alltid något att förbättra, förtydliga, förändra...

Så - vad kan man göra? Svaret är enkelt - hur mycket eller lite som helst!

 

Här är ett urval av saker som vi alltid behöver hjälp med:

- Håll koll på omvärlden. Finns det något intressant som sker som vi kan blogga om? Finns det någon eller något vi kan inspireras av? Eller rent av göra till en del av vår verksamhet?

- Hjälpa oss att hitta sponsorer (mer om detta kommer i en FAQ längre fram - där berättar vi bl a om hur DU kan tjäna på detta själv!)

- Arbeta med marknadsföring - vilket kan vara allt ifrån att sätta upp affischer och dela ut flyers till att boka uppvisningar, kontakta företag eller helt enkelt hjälpa oss att blogga! 

- Rita, photoshoppa och måla grejer till bloggen. Ni har väl inte missat vår kategori Kreativitet?

 

Älskar ni också bilden? Tänk då på att upphovsrätten tillhör oss.   Maila oss om ni vill använda den i något sammanhang:blogg@capoeiragbg.se

Här är några exempel på grejer våra medlemmar gjort!

- Skriva inlägg till bloggen - varför inte se en film som innehåller capoeira i helgen och skriva några rader om den? Eller läsa någon bok (fakta eller skönlitteratur) om capoeira eller slaveriet eller Brasiliens historia? Berätta om hur du tyckte att senaste träningen var! Eller var med i vår intervjuserie Veckans medlem!

- Baka kakor eller laga mat inför events.

- Hjälpa oss att stå i kafét och klubbshoppen när vi har events.

- Komma med idéer! Vad vill DU att vi skall göra? Skulle du vilja ha en filmkväll? Eller att ett gäng samlas och kör lite vattencapoeira i Vallhallabadet? Fika efter träningen?Hemligheten - eller hemligt och hemligt, det är snarare ett uppenbart faktum - bakom en framgångsrik förening är att så många medlemmar som möjligt engagerar sig och hjälps åt för att få verksamheten att fungera och stämningen att vara på topp. Styrelsen gör ett jättejobb, men utan våra övriga medlemmars hjälps kommer vi inte ens hälften så långt som vi kan komma om många hjälper till med en liten extra bit.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
  • bloglovin
  • Blogg listad på Bloggtoppen.se Sport Sport bloggar
    RSS 2.0