Ni missar väl inte Stadsbiblioteket på lördag?


Nu på lördag får vi en extra chans att köra lite härligt capoeira - mitt i stadsbiblioteket! Det är i samband med lanseringen av Brasilianska kampsportscentret vi tillsammans med Yamasaki kommer att visa upp oss och hålla lite prova-på.

Vi hoppas att det är många medlemmar som är sugna på att vara med! Vi träffas i lokalen kl 13.30 och går gemensamt upp till biblioteket. Vit capoeiradräkt är det som gäller!

Så här står det i bibliotekets kalendarium för lördagen den 19 mars:

För alla åldrar - Brasiliansk kampkonst, Capoeira, Jiu-Jitsu - Prova på!

Beskrivning:
Capoeira är en afrobrasiliansk kulturtradition och kampkonst med inslag av musik, sång och dans som utvecklades av afrikanska slavar i Brasilien. Själva kampdansen karaktäriseras av konstant rörelse med mycket handstående, volter och hjulningar. Capoeiraklubben Luta La Vida har uppvisning och du får även möjlighet att testa på capoeira själv. Brasiliansk Jiu-Jitsu (BJJ) är en av världens snabbast växande sporter, inte minst på grund av stora framgångar inom Mixed Martial Arts. BJJ har rötter i japanska Kodokan Judo och växte fram ur judon men med fokus på markkamp. En av Sveriges mest meriterade BJJ-utövare och tillika svensk mästare med svart bälte, Pilo Stylin från Yamasaki Academy, besöker oss för uppvisning och prova-på-tillfälle för den som vill.

Datum:
Lördag - Mars 19 2011

Tid:
13:00 - 15:00

Plats:
Stadsbiblioteket plan 1

Typ av program:
För alla åldrar

Serie:
Lördag, 2011-03-19, 1:00PM - 3:00PM

Anmärkning:
Fri entré

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
  • bloglovin
  • Blogg listad på Bloggtoppen.se Sport Sport bloggar
    RSS 2.0