Har ni träning när det är lov?


Svaret på den här frågan är enkel - JAVISST!

Sedan vi flyttade till egna lokaler 2010 har vi slutat med att ha träningsuppehåll när det är lov - helt enkelt eftersom vi nu faktiskt KAN träna!

De enda gånger vi har stängt är på röda dagar. Så på på alla lov, både sportlovet, påsklovet, sommarlovet, höstlovet och jullovet, är det träning precis som vanligt. Det schema som gäller är det som är aktuellt för tillfället, d v s under sport- och påsklov är det vårterminen, under sommarlovet gäller sommarchemat, under höstlovet hösterminens schema och under jullovet så har vi vår julträning. Enkelt!

Om det skulle hända att någon träning någon gång måste ställas in så kommer ni att kunna läsa om det på hemsidan. Vi försöker alltid att hitta en ersättningstränare vid t ex sjukdom eller resor. Det är ytterst sällan som vi faktiskt ställer in en lektion, tror det har hänt en eller två gånger sedan vi flyttade till nya lokalen på Teatergatan 19 i Göteborg.

Om det väl händer så brukar det främst röra söndagsträningarna eftersom lokalen ett antal gånger per år hyrs ut till event eller läger på helger.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
  • bloglovin
  • Blogg listad på Bloggtoppen.se Sport Sport bloggar
    RSS 2.0