Hur ska man vara klädd när man provtränar?

Idag svarar vi på en av våra vanligaste frågor som är högaktuell så här i prova-på-tider: hur skall man vara klädd när man provtränar?

Svaret är enkelt: keep it simple!

Det räcker gott och väl med ett par långa träningsbyxor och en vanlig t-shirt. Se gärna till att t-shirten inte är alltför stor och vid, det är inte så kul när hela världen blir mörklagd av en t-shirt över ansiktet när man skall tränar akrobatik. Inte för att någon annan tar illa upp om lite mage syns, men det är rätt så tryggt att se på ett ungefär vart man kommer att landa någonstans.  

P g a att vi tränar på matta spelar vi alltid barfota. Däremot är det uppskattat om man tar med sig ett par tofflor som man använder när man går runt i övriga lokalen. Detta p g a att vi delar lokal med två andra föreningar som tränar bl a bjj och judo - det är inte så kul för dem att få fotludd i näsan när de är nere och rullar runt på mattorna.

Det ni kommer att märka allra mest är att vattenflaskan är guld värd. Ni kommer att bli grymt törstiga. Vi har visserligen både låneflaskor och ett kök man kan smita ut i, men det är rätt så skönt att se sin törstsläckare vänta vid väggen, på lagom krypavstånd.

Sedan, om man väljer att fortsätta träna capoeira, införskaffar man sin klubbdräkt. Men det tar vi sen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
  • bloglovin
  • Blogg listad på Bloggtoppen.se Sport Sport bloggar
    RSS 2.0