FamiljeCapoeira

FamiljeCapoeira är en grupp för alla föräldrar som vill träna tillsammans med sina barn och för alla barn som inte vill annat än att deras föräldrar skall vara med och leka.

Välkommen att prova på något nytt och spännande. Räkna med mycket skratt och många roliga stunder tillsammans med ditt barn!


FamiljeCapoeira är öppen för föräldrar och barn från ca 3 år uppåt. Självklart kan även mor- och farföräldrar vara med i FamiljeCapoeira!


      

Målet med den här gruppen är att introducera capoeirans alla delar på ett roligt och lekfullt sätt för hela familjen. Gammal som ung, alla kan delta tillsammans. Vi har lekfulla övningar till musik som stärker både föräldrar och barns motorik, balans, kreativitet, koordination och kroppsuppfattning. Föräldrar utlovas dessutom en väl balanserad dos av teknik, glädje och träningsvärk!


          

Efter passet är ni varmt välkomna attt njuta av vår bastu eller ta en fika ihop i vårt kök. Det finns både möjlighet att koka te eller kaffe, använda spisen eller värma mat till ert barn i någon av mikrovågsugnarna.


    


Träningstider HT10 Göteborg:

Fredagar kl 17.45
Teatergatan 19, hpl Valand


Vi kör två grupper samtidigt: FamiljeCapoeira, grupp 1, föräldrar + barn 3-6 år &

FamiljeCapoeira, grupp 2, föräldrar + barn 7-11 år


Pris:

Förälder + 1 barn, 1200 kr/termin

Om ytterligare förälder, syskon eller mor/farföräldrar vill träna tillkommer 300 kr per person.


Intresseanmälan:

Görs via vår hemsida eller genom att skicka ett mail till info@capoeiragbg.se

Klädsel:

I FamiljeCapoeira behövs ingen klubbdräkt, ni är välkomna att träna i era egna kläder. Vi rekommenderar ett par bekväma långbyxor och t-shirt. Glöm inte vattenflaskan!

Klubbdräkt eller klubbtröja finns tillgänglig i de flesta storlekar för de som är är intresserade, prata med tränaren så tar han med sig detta till träningen.


Övrig info:

Föräldrar och barn från 7 år får lov att träna för halva priset i våra övriga barn- och nybörjargrupper. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
  • bloglovin
  • Blogg listad på Bloggtoppen.se Sport Sport bloggar
    RSS 2.0