FAQ: Klubbshoppen - begagnat


Vi får ofta frågor som rör begagnade träningskläder och instrument. Frågorna rör allt ifrån hur man kan sälja sina gamla kläder till om det möjligen finns någon begagnad berimbau att få tag på.

Här är svaret!

Javisst - vi hjälper er att förmedla försäljning av träningskläder och annat som är capoeirarelaterat!

Det fungerar så här:

Vill du sälja något?

Skicka då ett mail till info[at]capoeiragbg.se med information om vad det är du vill sälja. Beskriv skick, storlek och vilket pris du vill sätta. Skicka även med foto på dina saker.

När vi har fått in ett önskemål om att lägga upp något på Klubbshoppen - begagnadavdelningen granskar vi mailen och infon vi fått och lägger sedan ut varorna till försäljning vid närmast möjliga tillfälle (vanligtvis inom någon dag).

Köparna får tinga varan via en kommentar på bloggen och sedan viaderebefodrar vi kontaktinformationen till säljaren som själv får kontakta den potentiella köparen. 


IF Capoeira Luta da vida ansvarar inte för varorna skick - det gör säljaren.


Vill du köpa något som ligger ute på bloggen? 

Har du blivit intresserad av något som ligger uppe till försäljning? Skriv då en kommentar ögonblickligen och tinga det du vill ha! 

När du har tingat det du är intresserad av skickar du ett mail till info[at]capoeiragbg.se Döp meddelandet Klubbshoppen:begagnat och skriv i mailet vad du är intresserad av samt dina kontaktuppgifter. Vi vidarebefodrar ditt mail till säljaren som hör av sig så att ni kan komma överrens om detaljer kring köpet. 


Observera att det endast är medlemmar i någon av Luta da vida-föreningarna som har möjlighet att handla (=sälja/köpa) via Klubbshoppens begagnad-avdelning. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
  • bloglovin
  • Blogg listad på Bloggtoppen.se Sport Sport bloggar
    RSS 2.0