Glada minnen från den gemensamma kampsportdagen...


Surfade runt och hittade lite grejer från Göteborgs Budoförbunds gemensamma kamsportsdag som hölls i Heidhallen den 30 maj i år. Roligt initiativ att försöka samla de olika kampsportsgrupperna i stan och öka gemenskapen inom förbundet! För oss är det självklart att dyka upp när förbundet fixar evenemang - nu senast hade de prova-på & uppvisningsdagar under Göteborgskalaset som var jätteroliga att vara med på (fast vi saknade en mikrofon - fixas det till nästa år blir det perfekt!)
 

Tittut! Jöran lyckas fånga Contra mestre Sandália Preta precis när han tittar rakt in i kameran.

Just det här evenemanget var strikt internt - bara till för klubbarna själva. Tanken var att få lära känna andra stilar och andra föreningar inom förbundet och nätverka lite. Det ryktas dock om ett liknande evenemang i höst som skulle vara öppet för allmänheten - håll utkik efter det! Det blir i så fall ett grymt tillfälle för att få en chans att testa på många olika kampsportsstilar på ett enda tillfälle. Det var totalt 14 olika klubbar representerade och om jag inte minns fel så var det 4 st capoeiraföreningar från Gbg på plats: vi, Boa Vontade, (Dodôs) Abadá och Guanabara. Vi körde vår workshop ihop med Boa Vontade och det var riktigt kul att så många vågade testa på (även om de allra flesta som körde var capoeirstas).

Jöran Fagerlund - som vanligen tränar aikido - hade med sig kameran och tog lite snygga bilder från dagen! Vill ni läsa hela artikeln och se fler bilder, både på capoeira och från de andra sporterna, så ta en titt på hans blogg HÄR


Elever från Boa Vontade tränar fintar. Contra mestre Sandália spelar berimbau i bakgrunden.


Kolla vilken snygg logga förbundet tryckt upp åt capoeira!


Contra mestre Sandália Preta och Professor Edson visar en serie tekniker.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
  • bloglovin
  • Blogg listad på Bloggtoppen.se Sport Sport bloggar
    RSS 2.0