Regionsfestivalen Capoeira 2010


Till helgen drar det igång! Varmt välkomna till en helg fylld av capoeira. Vi bjuder på shower, workshops och en massa annat kul!Alla är varmt välkomna - det är självklart gratis att komma och titta på!

Vill man delta i de olika aktiviteterna kostar det 300 kr för hela festivalen. (Då ingår en festival t-shirt för de 60 första som betalar) Om ni vill vara med på aktiviteterna så behöver ni ta med er träningskläder, vattenflaska och handduk. Omklädningsrum, dusch och bastu finns i lokalen. Man måste inte vara duktig på capoeira för att testa på under festivalen - det är viljan och lusten som räknas!

Festivalen hålls i vår lokal på Teatergatan 19, mitt i centrala Göteborg. Ta vagnen till hpl Valand så hittar ni oss!

Det kommer att finnas capoeiragrejer till försäljning i shoppen (smycken, prydnader, kläder t ex träningstoppar etc) och mat och fika till självkostnadspris.

Varmt välkomna!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej!

Har tänkt att komma ner på lördag och delta i festivalen. Är det meningen att man kan delta i aktiviterna? Hur är det med afro-dansen? Kan man delta? Om så, vad kostar det? Särskild klädsel som krävs?

Vänliga hälsningar

Anne Bäckström

2010-09-22 @ 13:01:00
Postat av: Complicada

Hej Anne!Man är välkommen förbi alla dagar under festivalen och att titta är alltid gratis. Vill man delta i lördagens aktiviteter kostar det 300 kr och då ingår en festival t-shirt till de 60 första som betalar. Klädsel är valfri - har man capoeirakläder använder man dessa, annars fungerar det utmärkt med en t-shirt och långa träningsbyxor. Glöm inte vattenflaska! Varmt välkommen!

2010-09-22 @ 16:16:09
URL: http://www.capoeiragbg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
  • bloglovin
  • Blogg listad på Bloggtoppen.se Sport Sport bloggar
    RSS 2.0